Sajtos vitaminsaláta recept



50 dkg konzerv zöldbab,
1 csomó retek,
15 dkg kígyóuborka,
20 dkg paradicsom,
15 dkg márványsajt,
3 evőkanál olaj,
1 csomó petrezselyem,
1 db citrom,
só,
őrölt bors.
A Sajtos vitaminsaláta elkészítési módja:
A retket és az uborkát megtisztítjuk,vékony karikákra vágjuk. A sajtot lereszeljük,a petrezselymet finomra vágjuk. Megfelelő nagyságú salátakeverőtálba tesszük a retket és az uborkát. Megsózzuk,majd hideg helyen fél óráig állni hagyjuk. Olajat,citromlét,csipetnyi őrölt borsot,petrezselyemzöldet,a levétől leszűrt zöldbabot,reszelt sajtot,végül cikkekre vágott paradicsomot keverünk hozzá.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2007. júl. 15. 17:28
A sajtos vitaminsaláta elkészítési módja és hozzávalói.