Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Kukoricás-gombás marharagu recept

Kukoricás-gombás marharagu recept

A Kukoricás-gombás marharagu hozzávalói:
40dkg marhalapocka
1 nagy fej hagyma
2 evőkanál olaj
1 késhegynyi örőlt bors
1 erőleves kocka
20dkg konzerv gombafej
20dkg mirelit zöldbab
20 dkg konzerv kukorica
12dkg rizs

2 nagy paradicsom
fél csomó petrezselyemzöld


A Kukoricás-gombás marharagu elkészítési módja:
Az olajban megfuttatjuk az összevágott hagymát.Rátesszük a csíkokra vágott húst és zsírjára pirítjuk.Megsózzuk,megborsozzuk és kockából készített levessel felöntve fedő alatt pároljuk.Ha a hús majdnem puha,beleteszük a rizst a zöldbabot.A kész ételhez hozzákeverjük a gombafejet a kukoricát és a meghámozott magtalanított kockára vágott paradicsomot.


Kategória: Egytálételek receptjei


A kukoricás-gombás marharagu elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook