Kukoricás-gombás marharagu recept
A Kukoricás-gombás marharagu hozzávalói:40dkg marhalapocka
1 nagy fej hagyma
2 evőkanál olaj
1 késhegynyi örőlt bors
1 erőleves kocka
20dkg konzerv gombafej
20dkg mirelit zöldbab
20 dkg konzerv kukorica
12dkg rizs
só
2 nagy paradicsom
fél csomó petrezselyemzöld
A Kukoricás-gombás marharagu elkészítési módja:
Az olajban megfuttatjuk az összevágott hagymát.Rátesszük a csíkokra vágott húst és zsírjára pirítjuk.Megsózzuk,megborsozzuk és kockából készített levessel felöntve fedő alatt pároljuk.Ha a hús majdnem puha,beleteszük a rizst a zöldbabot.A kész ételhez hozzákeverjük a gombafejet a kukoricát és a meghámozott magtalanított kockára vágott paradicsomot.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Minya, 2007. ápr. 23. 18:35
A kukoricás-gombás marharagu elkészítési módja és hozzávalói.