Sárga saláta recept
15 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
61 kcal
1,1
11,8 gramm
50 g sárgarépa
50 g narancs
50 g alma
narancshéj, mesterséges édesítőszer, citrom
Az összes adaghoz + 1 narancs leve
A Sárga saláta elkészítési módja:
A sárgarépát finomra reszeljük, az almát és a narancsot felkockázzuk. Ráöntjük a mesterséges édesítőszerrel és narancshéjjal ízesített citrom- és narancslevet. 1-2 órára behűtjük.
Fogyókúrázóknak uzsonnára ajánlom!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: zöldfülű, 2007. jún. 22. 15:04
A sárga saláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.