Nyers vegyes zöldségsaláta recept
20 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
35 kcal
0,2
6,8 gramm
40 g sárgarépa
20 g fehérrépa
20 g karalábé
20 g zeller
mesterséges édesítőszer, ételecet, petrezselyem, zellerzöld, lestyán, tengeri só
A Nyers vegyes zöldségsaláta elkészítési módja:
A sárgarépát, fehérrépát, karalábét, zellert durvább lyukú reszelőn felaprítjuk, majd fél dl vízben elkeverjük az ecetet, mesterséges édesítőszerrel és lestyánnal. Hűtőben néhány órán át érleljük. Finomra vágott petrezselyemmel és zellerzölddel megszórva tálaljuk.
Fogyókúrázóknak vacsorára ajánlom!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: zöldfülű, 2007. jún. 22. 15:42
A nyers vegyes zöldségsaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.