Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Nyers vegyes zöldségsaláta recept

Nyers vegyes zöldségsaláta recept

Elkészítési idő 20 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 35 kcal
Zsírtartalom 0,2
Szénhidráttartalom 6,8 gramm

A Nyers vegyes zöldségsaláta hozzávalói:
40 g sárgarépa
20 g fehérrépa
20 g karalábé
20 g zeller
mesterséges édesítőszer, ételecet, petrezselyem, zellerzöld, lestyán, tengeri só


A Nyers vegyes zöldségsaláta elkészítési módja:
A sárgarépát, fehérrépát, karalábét, zellert durvább lyukú reszelőn felaprítjuk, majd fél dl vízben elkeverjük az ecetet, mesterséges édesítőszerrel és lestyánnal. Hűtőben néhány órán át érleljük. Finomra vágott petrezselyemmel és zellerzölddel megszórva tálaljuk.

Fogyókúrázóknak vacsorára ajánlom!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A nyers vegyes zöldségsaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook