Gombaleves fogyókúrázóknak recept
45 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
64 kcal
3,1
5,4 gramm
30 g csiperke gomba
20 g sárgarépa
20 g fehérrépa
2 dl csontlé
3 g étolaj
5 g vöröshagyma
10 g paprika
5 g paradicsom
petrezselyem, feketebors, fűszerpaprika, tengeri só
A Gombaleves fogyókúrázóknak elkészítési módja:
Az apróra vágott hagymát olajon átfuttatjuk, hozzáadjuk a megtisztított, jól megmosott, vékony szeletekre vágott gombát, meghintjük finomra vágott petrezselyemmel, sóval, borssal, fűszerpaprikával. Ezután hozzáadjuk a kockára vágott sárga- és fehérrépát, erős tűzön lepirítjuk, majd natúr csontlével felöntjük. Ha felforrt, beletesszük az étkezési paprikát és a paradicsomot, és tovább főzzük. Frissen vágott petrezselyemmel meghintve tálaljuk.
Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: zöldfülű, 2007. jún. 22. 15:35
A gombaleves fogyókúrázóknak elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.