Farmersaláta recept
20 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
42 kcal
1,2
5,6 gramm
20 g fejes saláta
20 g paradicsom
10 g újhagyma
10 g hónapos retek
20 g sárgarépa
20 g kígyóuborka
30 g kefir
citrom, petrezselyem, tengeri só
A Farmersaláta elkészítési módja:
A fejes saláta leveleit ujjnyi széles, a sárgarépát gyufaszál vastagságú csíkokra, a paradicsomot karcsú cikkekre, az uborkát, a retket, az újhagymát a zöldjével együtt vékony karikákra szeleteljük és salátás tálba tesszük. Összekeverjük a citrommal, sóval és petrezselyemmel ízesített kefirrel. Hűtőszekrényben érleljük, salátalevélen, petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk.
Fogyókúrázóknak vacsorára ajánlom 1-2 szelet Hamlettel vagy Abonettel!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: zöldfülű, 2007. jún. 22. 15:31
A farmersaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.