Tonhal vagy busa sajttal recept
90 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
107 kcal
2,2
1,3 gramm
150 g tonhal vagy busa
10 g Tenkes sajt
bazsalikom, szerecsendió, tengeri só
A Tonhal vagy busa sajttal elkészítési módja:
A felengedett tonhalat felszeleteljük, besózzuk, bazsalikommal, reszelt szerecsendióval megszórjuk és legalább 1 óra hosszan állni hagyjuk. Azután teflontepsibe rakjuk a halszeleteket, meghintjük reszelt sajttal és addig sütjük, míg a sajt megolvad és halvány rózsaszínű árnyalatot kap.
Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom párolt zöldséggel.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: zöldfülű, 2007. jún. 22. 15:27
A tonhal vagy busa sajttal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.