Retekkrém recept
15 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
40 kcal
2,1
1,7 gramm
30 g retek
10 g zsírszegény tejföl
10 g köményes sajt
5 g vöröshagyma
petrezselyem, citromlé, őrölt kömény
A Retekkrém elkészítési módja:
A durvareszelőn lereszelt sajtot és retket, a finomra vágott vöröshagymát és a petrezselymet összekeverjük a tejföllel, őrölt köménymaggal és citromléval ízesítjük. Azonnal fogyasztjuk, mert a retek levet ereszt.
Fogyókúrázóknak vacsorára vagy reggelire ajánlom egy szelet teljes kiőrlésű pirítóssal, Hamlettel vagy Abonettel.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: zöldfülű, 2007. jún. 22. 15:21
A retekkrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.