Karalábéleves fogyókúrázóknak recept








50 g sertéscsont
100 g karalábé
10 g sárgarépa
10 g fehérrépa
3 g étolaj
petrezselyem, lestyán, tengeri só
A Karalábéleves fogyókúrázóknak elkészítési módja:
A csontból csontlét készítünk. A kockára vágott zöldségeket az olajon átfuttatjuk, majd kevés csontlével megpároljuk. Ízesítjük sóval, lestyánnal, felengedjük a csontlével, összeforraljuk. A petrezselymet csak tálaláskor szórjuk rá.
Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: zöldfülű, 2007. jún. 22. 14:55
A karalábéleves fogyókúrázóknak elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.