Rakott sült zöldség recept
45 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
213 kcal
12,1
14,2 gramm
30 g padlizsán
30 g cukkini
30 g burgonya
70 g leveszöldség
20 g kefir
20 g óvári sajt
10 g vaj
grill zöldség fűszerkeverék
A Rakott sült zöldség elkészítési módja:
A karikára vágott burgonyát, a padlizsánt és a cukkinit vékonyan kivajazott tepsibe rétegezzük, fóliával letakarva 200°C-on 30 percig sütjük, közben a főtt zöldségeket is felkarikázzuk, a többiek tetejére rétegezzük, átforrósítjuk (kb. 10 perc), meglocsoljuk kefirrel, megszórjuk reszelt sajttal és visszatoljuk a sütőbe annyi időre, hogy a sajt ráolvadjon és megpiruljon.
Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom!
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: zöldfülű, 2007. jún. 22. 14:47
A rakott sült zöldség elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.