Pikáns gyümölcssaláta recept
10 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
80 kcal
2,2
12,2 gramm
50 g alma
50 g narancs
50 g kefir
2 db mesterséges édesítőszer
5 g búzacsíra
A Pikáns gyümölcssaláta elkészítési módja:
Az almát és a narancsot apró darabokra vágjuk és összekeverjük az édesítőszerrel ízesített kefirrel. 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük, majd tálaláskor búzacsírával szórjuk meg.
Napi 5-szöri fogyókúrás étkezéshez uzsonnára ajánlom!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: zöldfülű, 2007. jún. 22. 14:31
A pikáns gyümölcssaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.