Mustáros csirkemell recept
40 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
165 kcal
5,6
1,9 gramm
180 g csirkemell
3 g margarin
30 g kefir
5 g mustár
citrom, petrezselyem, rozmaring, majoranna, tengeri só
A Mustáros csirkemell elkészítési módja:
A csirkemell szeleteket besózzuk, rozmaringgal, majorannával fűszerezzük, majd a felmelegített margarinon elősütjük. Kevés vizet vagy csontlevet öntünk alá, meghintjük finomra vágott petrezselyemmel, reszelt citromhéjjal, és fedő alatt pároljuk. Amikor félig megpuhult, ráöntjük a mustárral elkevert kefirt, és puhára pároljuk. Tálalás előtt kevés citromlével ízesítjük.
Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom, párolt karfiollal!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: zöldfülű, 2007. jún. 22. 15:59
A mustáros csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.