Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Citromos, fahéjas párolt alma recept

Citromos, fahéjas párolt alma recept

Elkészítési idő 15 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 45 kcal
Zsírtartalom 1 gramm
Szénhidráttartalom 17,5 gramm

A Citromos, fahéjas párolt alma hozzávalói:
250 g alma
Mesterséges édesítőszer (diétás méz)
Citrom, fahéj


A Citromos, fahéjas párolt alma elkészítési módja:
Az almákat megmossuk, cikkekre vágjuk, magházát eltávolítjuk, tűzálló tálba tesszük és fedő alatt, középmeleg sütőben 10 percig sütjük. Tálaláskor fahéjat és édesítőszert szórunk (diétás mézet csepegtetünk) rá, mentalevélkével díszíthetjük.

Fogyókúrázóknak uzsonnára ajánlom!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A citromos, fahéjas párolt alma elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook