Citromos, fahéjas párolt alma recept
15 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
45 kcal
1 gramm
17,5 gramm
250 g alma
Mesterséges édesítőszer (diétás méz)
Citrom, fahéj
A Citromos, fahéjas párolt alma elkészítési módja:
Az almákat megmossuk, cikkekre vágjuk, magházát eltávolítjuk, tűzálló tálba tesszük és fedő alatt, középmeleg sütőben 10 percig sütjük. Tálaláskor fahéjat és édesítőszert szórunk (diétás mézet csepegtetünk) rá, mentalevélkével díszíthetjük.
Fogyókúrázóknak uzsonnára ajánlom!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: zöldfülű, 2007. jún. 22. 15:55
A citromos, fahéjas párolt alma elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.