Gombapörkölt fogyókúrázóknak recept
30 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
94 kcal
4,1
11,1 gramm
150 g laskagomba
3 g étolaj
20 g vöröshagyma
5 g paprika
5 g paradicsom
2 g fűszerpaprika
tengeri só
A Gombapörkölt fogyókúrázóknak elkészítési módja:
A finomra vágott vöröshagymát a felmelegített étolajon átfuttatjuk. A tűzről levéve meghintjük fűszerpaprikával, s kevés vizet aláöntve, rövid ideig fedő alatt pároljuk. Zsírjára pirítva hozzáadjuk a megmosott, felszeletelt gombát, tovább pirítva sóval, paprikával, paradicsommal ízesítjük, fedő alatt megpároljuk.
Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom kovászos uborkával!
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: zöldfülű, 2007. jún. 22. 15:53
A gombapörkölt fogyókúrázóknak elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.