Sajtos nyári saláta recept
20 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
104 kcal
4,8
4,6 gramm
10 g Óvári sajt
20 g fokhagymás sajt
20 g paprika
20 g paradicsom
20 g kovászos uborka
10 g fejes saláta
5 g zeller
5 g vöröshagyma
30 g kefir
citromlé, kapor, fehérbors, szerecsendió, tengeri só
A Sajtos nyári saláta elkészítési módja:
A főtt zellergumót, a paprikát, a paradicsomot, a kovászos uborkát, a vöröshagymát, a sajtokat kockára, a fejes salátát (1 levelet félretéve) metéltre vágjuk. Salátástálban az egészet összekeverjük. A kefirt összekeverjük a citromlével, őrölt borssal, reszelt szerecsendióval, finomra vágott kaporral, sóval, és az előkészített nyersanyagokra öntjük. 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük, salátalevélen tálaljuk.
Fogyókúrázóknak vacsorára ajánlom!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: zöldfülű, 2007. jún. 22. 15:57
A sajtos nyári saláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.