Burgonyás zöldbab recept




4 személyre:
50 dkg burgonya
50 dkg zöldbab
4 db paradicsom
4 dl 12%-os tejföl
1 citrom
só
bors
néhány salátalevél
A Burgonyás zöldbab elkészítési módja:
A burgonyát kockákra, a zöldbabot 2-3 centis darabokra vágom, és sós vízben külön-külön megfőzöm, majd a főzővízben hagyom kihűlni. A paradicsomot felkockázom, a citrom levét kifacsarom. A tejfölbe belekeverem a citromlevet és az apróra vágott salátaleveleket. A kihűlt burgonyát és a zöldbabot lecsepegtetem, sóval, borssal ízesítem, összekeverem, majd tejföllel leöntve tálalom.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: 573a840463, 2007. jún. 17. 17:06
A burgonyás zöldbab elkészítési módja és hozzávalói.