Hideg eperleves tejszínhabbal recept
15 perc
160 kcal
40 dkg eper
2 dl tej
2 dl 100%-os narancslé
2 dl 12%-os tejföl
4 evőkanál méz
őrölt fahéj
csökkentett zsírtartalmú tejszínhab
A Hideg eperleves tejszínhabbal elkészítési módja:
Az epret megmosom, lecsepegtetem. A narancslevet összeturmixolom a mézzel és a tejjel. A fahéjat elkeverem a tejfölben, és az eperrel együtt szintén összeturmixolom, majd az egészet alaposan eldolgozom, és egy órára a hűtőbe teszem.
Csökkentett zsírtartalmú tejszínhabbal díszítve tálalom.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: 573a840463, 2007. jún. 6. 21:33
A hideg eperleves tejszínhabbal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.