Rakott karfiol - kicsit másképpen recept



50 dkg karfiol
20 dkg darált pulykahús
2 db tojás
2 dl kefir
1 kis fej hagyma
vegeta
A Rakott karfiol - kicsit másképpen elkészítési módja:
A rózsáira szedett karfiolt sós vízben megpárolom, majd leszűröm. Az apróra vágott hagymát és a húst teflonban addig párolom, amíg levet enged. A lét leöntöm róla, és vegetával megfűszerezem. A tojásokat megfőzöm, karikára felvágom. Tűzálló tálban a karfiolt és a húst egymásra rétegezem, a tojáskarikákat közéjük teszem. Meglocsolom a kefirrel, és sütőben 12-15 perc alatt jól átsütöm.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 573a840463, 2007. jún. 6. 19:40
A rakott karfiol - kicsit másképpen elkészítési módja és hozzávalói.