Spagettisaláta recept
30 perc
235 kcal
20 dkg spagetti
20 dkg paradicsom
20 dkg paradicsompüré
4 db tojás
1 nagy fej hagyma
3 db ecetes uborka
1 csokor petrezselyem
1 csokor snidling
borecet
só
A Spagettisaláta elkészítési módja:
A spagettit 5 cm-es darabokra töröm, és sós vízben megfőzöm. Lehűtöm, és meglocsolom borecettel. A paradicsomot, hagymát és az uborkát összevágom, és a paradicsompürébe keverem. A tojást megfőzöm, felaprítom, és a tésztával együtt a paradicsompürébe keverem. Finomra vágott snidlinggel és petrezselyemmel meghintve tálalom.
4 személy részére finom és gyors étel.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: 573a840463, 2007. jún. 6. 19:33
A spagettisaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.