Burgonyás rántotta recept
60 perc
A Burgonyás rántotta hozzávalói:
Hozzávalók 4 személyre:
1kg burgonya,10db tojás,5 közepes fej hagyma,1db paprika,2db paradicsom,só,bors,vegeta,olaj,10dkg sajt
A Burgonyás rántotta elkészítési módja:
A hagymát a csíkokra vágott paprikát,és a kockára vágott paradicsomot olajon megpároljuk,ízlés szerint sózunk,borsozunk.A megfött burgonyát 1cm vastag karikára vágjuk és belehelyezzük a megpárolt alapanyagokhoz.majd a 10db felvert tojást/Amit bevegetáztunk és beborsoztunk/is hozzáadjuk.És kb 20 percig készre sütjük.A kész ételt reszert sajttal leszórjuk.
Érdemes ehhez az ételhez friss zöldségeket enni.Főleg kiemelem az UBORKÁT ami nagyon egészséges és sok vitamint tartalmaz.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: ...Tündi..., 2007. júl. 12. 00:17
A burgonyás rántotta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.