Párolt vegyes zöldség recept
40 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
71 kcal
3,35
6 gramm
3 g vaj
50 g brokkoli
50 g karfiol
50 g spárga
50 g (zöld színű mélyhűtött) zöldbab
tengeri só
A Párolt vegyes zöldség elkészítési módja:
A karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük. A hozzávalókat külön kis edényekben sós vízben megfőzzük. A vajat megolvasztjuk és tálaláskor a zöldségekre csurgatjuk.
Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom a csirkemell vagdalt mellé!
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: zöldfülű, 2007. jún. 22. 15:02
A párolt vegyes zöldség elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.