Tőkehalfilé serpenyős zöldségekkel recept
A Tőkehalfilé serpenyős zöldségekkel hozzávalói:50 dkg tőkehalfilé
40 dkg sárgarépa
40 dkg brokkoli
40 dkg karfiol
4 evőkanál olaj
petrezselyem
só, őrölt fehérbors
fokhagyma
A Tőkehalfilé serpenyős zöldségekkel elkészítési módja:
A tőkehalfilét nagyobb kockákra vágjuk, befűszerezzük (só, bors, fokhagyma), majd magas falú serpenyőben kevés olajon megsütjük. Ha kész, ízlés szerint citromlével meglocsoljuk, és félretesszük. Ugyanabban a serpenyőben megpároljuk a karikára vágott sárgarépát. Ha már majdnem puha, hozzáadjuk a brokkolit és a karfiolt, és együtt pároljuk készre. Tálalás előtt óvatosan összekeverjük a tőkehalfilé kockákkal, és összeforraljuk őket. Petrezselyemzölddel díszítjük.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. jan. 21. 07:13
A tőkehalfilé serpenyős zöldségekkel elkészítési módja és hozzávalói.