Joghurtos, tejszínes puding recept

6 dl joghurt
1 dl tejszín
1 dl tej
5 dkg cukor
3 dkg zselatin
1 vaníliarúd
A Joghurtos, tejszínes puding elkészítési módja:
A tejet a tejszínnel és a zselatinnal összekeverjük, és addig melegítjük, míg a zselatin fel nem olvad. Hozzáadjuk a cukrot, a vanília kikapart magját, egy csipet sót, és a joghurtot. 2-3 percig melegítjük a masszát, míg langyos nem lesz. Bevizezett pudingformába vagy alacsony pohárba öntjük, és hűtőben 6 órán át dermesztjük. Tálalásnál kiborítjuk, és friss gyümölccsel, gyümölcsöntettel vagy karamellszósszal tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. jan. 18. 07:12
A joghurtos, tejszínes puding elkészítési módja és hozzávalói.