Tejszínes-gombás-sonkás spagetti recept

40 dkg spagetti
3 dl tejszín
1 ujjnyi vastag szelet ízletes főtt sonka
4-5 gomba
1 közepes hagyma
0,5 dl olívaolaj
só
bors
esetleg kevés curry és kurkuma
reszelt parmezán
A Tejszínes-gombás-sonkás spagetti elkészítési módja:
A hagymát és a sonkát felaprítjuk (a sonkát lehet vékony kockákra is vágni, ki hogy szereti), a gombát vékony szeletekre vágjuk. Az olívaolajat felhevítjük, a hagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát és a fűszereket (a curry-kurkuma saját újítás, szép sárga színt és finom ízt ad neki). Rászórjuk a sonkát, és hagyjuk összefőni az ízeket. Végül beletesszük a tejszínt, és még egy picit főzzük. Tálaláskor rátesszük az időközben megfőzött spagettira, és megszórjuk reszelt parmezánnal.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. jún. 5. 07:34
A tejszínes-gombás-sonkás spagetti elkészítési módja és hozzávalói.