Kolbászos nokedli recept

4 személyre:
kb. 30 dkg savanyú káposzta
ízlés szerinti lágy füstölt kolbász
nokedli (szokásos módon készítve ) 4-5 személyre
A Kolbászos nokedli elkészítési módja:
Hagyományos módon nokedlit készítünk. Ízlés szerint friss füstölt kolbászt - ami még puha - egy kicsit zsírjára sütni, majd a kolbászt félretenni. Ezen a kolbászzsíron az egyszer kimosott savanyú káposztát megdinszteljük (lehet egy pici vizet is alátenni, és célszerű a káposztát kicsit összevágni). Amikor a káposzta kész, összekeverjük a kolbásszal, és a végén a nokedlivel.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. jún. 4. 07:29
A kolbászos nokedli elkészítési módja és hozzávalói.