Tejfölös mustáros majonézes tarja recept
A Tejfölös mustáros majonézes tarja hozzávalói:4 nagy szelet sertéstarja,vagy karaj
só
bors
4 dl tejföl
2 evőkanál mustár
1 kiskanál olaj
kis majonéz
A Tejfölös mustáros majonézes tarja elkészítési módja:
A hússzeleteket kiverjük, besózzuk, és fél órán át állni hagyjuk vagy ha lehet egy éjszakán át. A tejfölt a mustárral majonézzel só borssal simára keverjük, a hússzeleteket egyenként belemártjuk,ha egy éjszakán át pácoljuk akkor is bele rakjuk a tepsibe és rá a meg maradt tejfölös masszát, majd egy kiolajozott tepsibe egymás mellé fektetjük. A maradék mustáros tejfölt a tetejére simítjuk, és forró sütőben, fedő alatt addig sütjük, amíg a hús nem puhul meg az ízes tejfölt teljesen magába nem szívja, és szép piros nem lesz.Amikor meg puhult vegyük le a tetejét és pirosra sütjük.
Én rizst csináltam hozzá de bár mit csinálhatól hozzá!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: rózsa111, 2011. jan. 13. 07:25
A tejfölös mustáros majonézes tarja elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.