Majonézes virslisaláta recept

60 dkg virsli
8 evőkanál majonéz
2 evőkanál tejföl
1 csapott mokkáskanál só
fél mokkáskanál őrölt feketebors
1 púpozott evőkanál porcukor
1 kiskanál mustár
2 evőkanál 5%-os ételecet
A Majonézes virslisaláta elkészítési módja:
A virslit karikákra vágjuk. A majonézt a tejföllel és az ízesítőkkel összekeverjük, azután a virslit is hozzáadjuk.
Gazdagíthatjuk főtt tojással, főtt burgonyával, esetleg fölszeletelt póréhagymával
Elkészítési idő: 15 perc + érlelés
Egy adag: 738 kcal
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: 70a5a27405, 2007. aug. 28. 11:59
A majonézes virslisaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.