"Gyógy"-halkrém recept


2x120g olajoshal
2 gerezd foghagyma
2 szál újhagyma
1/2 citrom leve
2 evőkanál rama
3 evőkanál majonéz
1 kiskanál mustár
A "Gyógy"-halkrém elkészítési módja:
A halakat kiveszem, az olaj nem kell. Villával összetöröm, belekeverem a vajat. Jól kikeverem, belecsavarom a citromlevet. Hagymát, foghagymát apróra darabolom, ezeket is belekeverem, végül mehet bele a majonéz, mustár. Lehűtve kenyérre kenhető, a betegséget is kiűzi belőlem.
Hűtőbe tárolva 3-4 napig is eláll, sőt az ízek összeérnek.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2008. ápr. 5. 19:33
A "gyógy"-halkrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.