Húsvét utáni húspástétom recept
15 perc
A Húsvét utáni húspástétom hozzávalói:
Pörkölt-maradék
Sonka-maradék
Hagyma
Fokhagyma
Tejföl
Mustár
Vaj
A Húsvét utáni húspástétom elkészítési módja:
A pörköltmaradékot, és sonkamaradékot ledarálom, 1 fej hagymát, 3 gerzd fokhagymát hozzádarálok. Hozzákeverek 1 dl tejfölt, 3 ek mustárt, vajat csak akkor, ha a sonkán nincs háj. Hűtőbe vele, és bármikor kenyérre, pirítósra kenhető.
A megmaradt, nem túl ínycsiklandozó sonkacafatok így tuti elfogynak!!
Ajánlott, de nem kötelező arány:
Pörkölt : Sonka
3 : 1
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2008. márc. 18. 09:44
A húsvét utáni húspástétom elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.