Almás krémsajt recept

Az Almás krémsajt hozzávalói:
20 dkg krémsajt
2-3 evőkanál tejföl
1 alma
2 kávéskanál búzacsíra


Az Almás krémsajt elkészítési módja:
Az almát hámozd meg és reszeld le. Tedd hozzá a krémsajtot és a tejfölt, majd keverd simára. A végén add hozzá a búzacsírát, amit előtte finomra vágtál. Használhatsz más csírát is, csak arra figyelj, hogy ne legyen csípős.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


Az almás krémsajt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook