Konzervkrém recept

Elkészítési idő 10 perc

A Konzervkrém hozzávalói:
májkrém(ízlés zerint)
húskrém(ízlés szerint)
löncshús(ízlés szerint)
pástétom(ízlés szerint)
mustár
vaj
kechup
1tojás


A Konzervkrém elkészítési módja:
Minden kiválasztott konzervet kibontok, egy nagyobb tálba kiöntöm őket, villával összetöröm, összekeverem. A tojást beletöröm, hozzáadom a vajat, mustárt, ketchupot. Jól elkeverem, a tetejére díszítésnek petrezselyemlevelet teszek. Hűtőbe téve várja, mikor kerülhet a kenyérre.

Ízesíteni már nem kell, hisz a konzervek megadják az ízét. Minél tovább áll a hűtőben, annál jobban összeérnek az ízek.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A konzervkrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook