Konzervkrém recept
10 perc
A Konzervkrém hozzávalói:
májkrém(ízlés zerint)
húskrém(ízlés szerint)
löncshús(ízlés szerint)
pástétom(ízlés szerint)
mustár
vaj
kechup
1tojás
A Konzervkrém elkészítési módja:
Minden kiválasztott konzervet kibontok, egy nagyobb tálba kiöntöm őket, villával összetöröm, összekeverem. A tojást beletöröm, hozzáadom a vajat, mustárt, ketchupot. Jól elkeverem, a tetejére díszítésnek petrezselyemlevelet teszek. Hűtőbe téve várja, mikor kerülhet a kenyérre.
Ízesíteni már nem kell, hisz a konzervek megadják az ízét. Minél tovább áll a hűtőben, annál jobban összeérnek az ízek.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2008. márc. 9. 08:14
A konzervkrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.