Paprika szendvics recept
30 perc
100 kcal
250 gramm
4 személyre
8 db TV paprika
l cs. 15 dkg-os juhtúró
2 dob. sertésmájkrém
1 dob. (75 g-os) húskonzerv
1 cs. teavaj
4 db. főtt tojás
ízlés szerint mustár, pirosarany, só, bors
A Paprika szendvics elkészítési módja:
A vajat a májkrémmel, a húskonzervvel, a juhtúróval, a mustárral, a pirosarannyal és végül a kockára vágott főtt tojásokkal összekeverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A kicsumázott zöldpaprikába a krémet beletöltjük. Hűtőszekrénybe rakjuk. Tálaláskor karikára szeleteljük és kenyérrel szendvicsként fogyasztjuk. Hütőbe 2 napot is eláll, ezért többet is lehet belőle készíteni.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: 9c45b0c352, 2008. júl. 18. 14:41
A paprika szendvics elkészítési módja és hozzávalói.