Provanszi kecskekrémsajt (Cachat) recept
A Provanszi kecskekrémsajt (Cachat) hozzávalói:20 dkg puha kecskesajt,
10 dkg márványsajt,
10 dkg tejszínes sajtkrém,
2 dl tejszín,
1-2 evőkanál brandy,
1 evőkanál apróra vágott, friss kakukkfű,
fél evőkanál apróra vágott, friss rozmaring,
negyed kávéskanál frissen őrölt bors.
A Provanszi kecskekrémsajt (Cachat) elkészítési módja:
A pástétom hozzávalóit egyszerűen összeturmixoljuk, majd kistálkába adagolva pirítóssal kínáljuk.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: tinendo, 2008. júl. 13. 09:39
A provanszi kecskekrémsajt (cachat) elkészítési módja és hozzávalói.