Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Provanszi kecskekrémsajt (Cachat) recept

Provanszi kecskekrémsajt (Cachat) recept

A Provanszi kecskekrémsajt (Cachat) hozzávalói:
20 dkg puha kecskesajt,
10 dkg márványsajt,
10 dkg tejszínes sajtkrém,
2 dl tejszín,
1-2 evőkanál brandy,
1 evőkanál apróra vágott, friss kakukkfű,
fél evőkanál apróra vágott, friss rozmaring,
negyed kávéskanál frissen őrölt bors.


A Provanszi kecskekrémsajt (Cachat) elkészítési módja:
A pástétom hozzávalóit egyszerűen összeturmixoljuk, majd kistálkába adagolva pirítóssal kínáljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A provanszi kecskekrémsajt (cachat) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook