Szalonnás-juhtúrós szendvics recept
A Szalonnás-juhtúrós szendvics hozzávalói:10 dkg füstölt szalonna
10 dkg juhtúró
1 dl tejföl
1 fej vöröshagyma
1 mokkáskanálnyi piros fûszerpaprika
kevés só
1 csapott mokkáskanál törött fehér bors
12 szelet kenyér.
A Szalonnás-juhtúrós szendvics elkészítési módja:
A füstölt szalonnát és a megtisztított vöröshagymát nagy lyukú darálón ledaráljuk, majd összekeverjük a tejföllel és a juhtúróval. A fûszerekkel ízesítjük, ezután rákenjük a kenyérszeletekre. Elõmelegített forró sütõben (vagy grillsütõben) a szendvicsek tetejét szép pirosra megsütjük.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: elvira1, 2006. máj. 6. 18:56
A szalonnás-juhtúrós szendvics elkészítési módja és hozzávalói.