Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Szalonnás-juhtúrós szendvics recept

Szalonnás-juhtúrós szendvics recept

A Szalonnás-juhtúrós szendvics hozzávalói:
10 dkg füstölt szalonna
10 dkg juhtúró
1 dl tejföl
1 fej vöröshagyma
1 mokkáskanálnyi piros fûszerpaprika
kevés só
1 csapott mokkáskanál törött fehér bors
12 szelet kenyér.


A Szalonnás-juhtúrós szendvics elkészítési módja:
A füstölt szalonnát és a megtisztított vöröshagymát nagy lyukú darálón ledaráljuk, majd összekeverjük a tejföllel és a juhtúróval. A fûszerekkel ízesítjük, ezután rákenjük a kenyérszeletekre. Elõmelegített forró sütõben (vagy grillsütõben) a szendvicsek tetejét szép pirosra megsütjük.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A szalonnás-juhtúrós szendvics elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook