Burgonyamajonéz recept

A Burgonyamajonéz hozzávalói:
4 db nagy burgonya
2 dl majonéz
2 dl kefir
3 gerezd fokhagyma
1 teáskanál só
1 mokkáskanál törött bors
1 csokor snidling.


A Burgonyamajonéz elkészítési módja:
A burgonyát héjában megfõzzük, majd meghámozva hagyjuk teljesen kihûlni. Közben elkészítjük a mártást: a majonézt simára keverjük a tejföllel, a zúzott fokhagymával, a sóval, a borssal és a megmosott, apróra vágott metélt snidlinggel. Beleforgatjuk a közben az almareszelõ durva fokán lereszelt burgonyát. A hûtõszekrényben legalább két órán keresztül érleljük. Önálló vacsorának is tálalható kenyérrel, de hideg hús mellé köretnek is nagyon finom.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A burgonyamajonéz elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook