Fokhagymás húspástétom recept

1 kis doboz vagdalthús-konzerv
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál mustár
1 teáskanál ketchup
5 dkg margarin
1 közepes nagyságú fõtt burgonya
1 evõkanál tejföl
1 mokkáskanál törött bors
ízlés szerint só.
A Fokhagymás húspástétom elkészítési módja:
A dobozából kibontott vagdalthúst és a burgonyát apró lyukú darálón ledaráljuk, majd hozzáadjuk a megtisztított és összezúzott fokhagymát. Ezután beledolgozzuk a tejfölt, a mustárt, a ketchupot és a borssal, sóval ízesítjük. Hozzáadjuk a megpuhított margarint, és az egészet habosra keverjük. (Elektromos habverõvel szinte pillanatok alatt elvégezhetõ.) Meleg vagy hideg szendvicskrémnek egyaránt felhasználható.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: elvira1, 2006. máj. 6. 18:59
A fokhagymás húspástétom elkészítési módja és hozzávalói.