Lecsós szendvics recept
A Lecsós szendvics hozzávalói:10 dkg füstölt szalonna
4 db húsos zöldpaprika
1 nagy fõtt burgonya
2 db paradicsom
5 dkg reszelt sajt
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint só és törött fehér bors
12 szelet kenyér.
A Lecsós szendvics elkészítési módja:
A megtisztított vöröshagymát, a kicsumázott, megmosott zöldpaprikát, a füstölt szalonnát és a fõtt burgonyát együtt ledaráljuk, majd fûszerezzük a borssal, a zúzott fokhagymával és a sóval. Ezután hozzáadjuk a nagyon apró kockákra vágott paradicsomot, és a lecsós krémet rákenjük a kenyérszeletekre. Elõmelegített forró sütõben (vagy grillsütõben) szép világos sárgára sütjük a tetejét.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: elvira1, 2006. máj. 6. 18:57
A lecsós szendvics elkészítési módja és hozzávalói.