Juhtúrós tortellini recept
30 perc
754 kcal
4 személyre:
1 csomag sajtos vagy gombás tortellini (40 dkg)
1 piros húsú paprika
1 csokor újhagyma
2 evőkanál olívaolaj
25 dkg juhtúró
2,5 dl tejszín
4 evőkanál fehérbor
A Juhtúrós tortellini elkészítési módja:
Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A paprikát megmossuk, magjait eltávolítjuk, húsát kis kockákra vágjuk. A tavaszi hagymát megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk. Az olajat felforrósítjuk, megfuttatjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a paprikát, és pár percig együtt pirítjuk. Közben a tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint puhára főzzük, majd leszűrjük, lecsepegtetjük. A paprikához adjuk a juhtúrót és a tejszínt. Összeforrósítjuk, simára keverjük, és a fehérborral, sóval, borssal fűszerezzük. A tésztát a paprikás szósszal leöntve tálaljuk. Munka: kb. 20 perc Fogyasztható: kb. 25 perc múlva Jó étvágyat hozzá!
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: Miss Angel, 2013. aug. 14. 10:24
A juhtúrós tortellini elkészítési módja és hozzávalói.