Diós zellerkrém recept

A Diós zellerkrém hozzávalói:
35 dkg natúr krémsajt
1 dl kefír
10 dkg zeller
5 dkg dió
szerecsendió
só,bors


A Diós zellerkrém elkészítési módja:
Összekeverjük egy tálba a krémsajtot és a kefírt, majd belereszeljük a zellert. A diót durvára vágjuk és serpenyőben megpirítjuk. A zelleres masszát befűszerezzük szerecsendióval, sóval és borssal, végül megszórjuk a pirított diódarabokkal.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A diós zellerkrém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook