Csodafagyi recept
A Csodafagyi hozzávalói:20 dkg málna, ribizli, meggy, szeder vegyesen
5 dkg porcukor
8 gombóc vaníliafagylalt
tejszínhab
A Csodafagyi elkészítési módja:
A gyümölcsöket tisztítsuk meg, majd szórjuk meg a cukorral, és hagyjuk egy órát pihenni. Ezután forrósítsuk fel. Kelyhekbe szedjük ki a fagylaltot, öntsük rá a gyümölcsös szószt, és tálaljuk tejszínhabbal díszítve.
Tetejét megszórhatjuk még durvára vágott mandulával vagy dióval, illetve kínálhatjuk félbetört babapiskótával is.
Kategória: Fagylaltok receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2008. júl. 11. 20:30
A csodafagyi elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.