Ribizlis vaníliakocka recept
A Ribizlis vaníliakocka hozzávalói:Hozzávalók
A tésztához: 25 dkg Rama Sütõmargarin;
20 dkg ribizli;
1 csomag vaníliás cukor;
15 dkg porcukor;
3 dl tej;
2 evõkanál kristálycukor;
1 csomag vanília ízû pudingpor;
1 db kakaós piskótalap
A díszítéshez: tejszínhab; mandulaforgács
A Ribizlis vaníliakocka elkészítési módja:
Elkészítés: A pudingport a leírás szerint elkészítjük. A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kihûlt pudingot és összedolgozzuk. Az elkészült krémhez hozzáadjuk a megtisztított ribizlit. A piskótát kétfelé vágjuk, megtöltjük a krém felével, majd a sütemény tetejét és oldalát bevonjuk a másik felével. Közvetlenül a tálalás elõtt kockákra vágjuk, végül tejszínhabbal, ribizliszemekkel és mandulaforgáccsal díszítjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 3bc5b5c25c, 2010. márc. 11. 22:39
A ribizlis vaníliakocka elkészítési módja és hozzávalói.