Búboshús recept
35 perc
A Búboshús hozzávalói:
6 szelet sertésborda
5 dkg vaj
5 dkg reszelt sajt
só
Töltelék:
2 db zsemle
2 db tojás
só bors
1 cs.petrezselyemzöld apróra vágva
A Búboshús elkészítési módja:
A jól kivert hússzeleteket sózzuk,a zsiradékon mindkét oldalukat kisütjük.Tepsibe egymás mellé rakjuk.Elkészítjük a tölteléket.Mindegyikre egy egy halom tölteléket teszünk,meghintjük kevés reszelt sajttal és és meglocsoljuk a pecsenyelével.Sütőben addig sütjük míg a töltelék átsül és a teteje szép piros lesz.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. jan. 11. 09:35
A búboshús elkészítési módja és hozzávalói.