Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Kapros párolt zöldborsó recept

Kapros párolt zöldborsó recept

A Kapros párolt zöldborsó hozzávalói:
1 kg zöldborsó
1 csomó petrezselyemzöld
1 csomó kapor
1 evőkanál zsír vagy olaj



A Kapros párolt zöldborsó elkészítési módja:
A petrezselyemzöldet apróra vágjuk és a zsiradékban megforgatjuk.,majd beleöntjük a zöldborsót,kevés vízzel puhára pároljuk.Ha a borsó megpuhult rászórjuk az apróra vágott kaprot,sózzuk.Összekeverjük és még néhány percig tovább pároljuk. Sült hús mellé adjuk köretnek.


Kategória: Köretek receptjei


A kapros párolt zöldborsó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook