Vidámfőzelék:) recept



1 kg mélyhűtött mexikói zöldségkeverék vagy friss zöldségek (zöldborsó, sárgarépa, zöldbab, kukorica, paprika)
4 dl tej
4 evőkanál liszt
2 evőkanál olaj vagy margarin
1 csokor petrezselyemzöld
só
bors
A Vidámfőzelék:) elkészítési módja:
Az olajban vagy margarinban puhára pároljuk a zöldséget, megszórjuk a liszttel, vékony sugárban hozzáöntjük a tejet. A végén sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a petrezselymet
Szép vidám színe van és nagyon finom. Fasírt vagy bármilyen hús mellé nagyon jó, de magában is.
Kategória: Főzelékek receptjei
A receptet beküldte: Ilcs22, 2007. jún. 19. 10:13
A vidámfőzelék:) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.