Tejfölös csirkepaprikás recept
A Tejfölös csirkepaprikás hozzávalói:2 db egész csirkecomb
olaj
hagyma
só
ételízesítő
pirospaprika
liszt
tejföl
A Tejfölös csirkepaprikás elkészítési módja:
A hagymát kockára vágjuk, megpirítjuk olajban. Ha megpirult pirospaprikát belerakjuk. Majd beletesszük a csirkecombokat, sózzuk, ízesítjük és megfőzzük. Ha megfőtt, akkor habarást készítünk, belefőzzük.
Én két csirkecombból szoktam csinálni, de lehet többől is. Aki szereti, tv paprikát is tehet bele, ezt ha megfőtt, kivesszük belőle. Borsot is lehet bele rakni, én a gyerkőcök miatt nem borsozom.
Tészával, nokedlivel lehet enni.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: igynogy, 2007. okt. 4. 20:44
A tejfölös csirkepaprikás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.