Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tavaszi csirkeragu recept

Tavaszi csirkeragu recept

A Tavaszi csirkeragu hozzávalói:
2 közepes db vöröshagyma
0.5 dl napraforgó olaj
30 dkg csirkemell filé
só ízlés szerint
1 teáskanál fűszerpaprika
20 dkg zöldborsó
2 közepes db sárgarépa
20 dkg csiperkegomba
15 dkg lecsó
bors ízlés szerint
2 dl víz


A Tavaszi csirkeragu elkészítési módja:
A hagymát apró kockákra vágjuk, az olajon üvegesre pirítjuk. A felcsíkozott húst hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fűszerpaprikát. Amikor a csirkemell kifehéredett, hozzáadjuk a borsót, a felkarikázott répát és gombát. Lassú lángon megpároljuk. Amikor puhulni kezd, ráöntjük a lecsót, ha szükséges vizet, és készre főzzük.


Kategória: Húsételek receptjei


A tavaszi csirkeragu elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook