Főoldal » Receptek » Fagylaltok receptjei » Áfonyafagylalt recept

Áfonyafagylalt recept

Az Áfonyafagylalt hozzávalói:
600 g friss áfonya
2 dl tejszín
250 g mascarpone
2 evőkanál barna cukor
2 evőkanál méz
1 citrom leve
néhány levél menta


Az Áfonyafagylalt elkészítési módja:
A gyümölcsöt megmossuk, majd a cukorral és mentával együtt turmixgépben feldolgozzuk. Ennek a keveréknek az 1/4 részét félretesszük, később fogjuk felhasználni. A másik részhez hozzákeverjük a mascarponét, mézet, a citromlevet és a tejszínt. A keveréket jól átkeverjük, majd egy zárható fedelű dobozba tesszük. Negyedóránként átkeverve fagyasztjuk. Tálaláskor lelocsoljuk a maradék áfonyás pürével.


Kategória: Fagylaltok receptjei


Az Áfonyafagylalt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook