Rókagombás rizses hús recept
A Rókagombás rizses hús hozzávalói:30 dkg csirkemell filé
10 dkg barnarizs
40 dkg sárga rókagomba
2 db paradicsom
1 közepes fej vöröshagyma
bors ízlés szerint
só ízlés szerint
snidling ízlés szerint
2 gerezd fokhagyma
friss bazsalikom ízlés szerint
1 ek olívaolaj
A Rókagombás rizses hús elkészítési módja:
A rizst a csomagon olvasható leírás szerint elkészítjük. (a barna rizst általában 45 percig kell főzni) Miközben fő a rizs, a csirkemellet és a hagymát felkockázzuk. Egy wokban vagy nagyobb serpenyőben olajon hagymát pirítunk. Felkockázzuk a paradicsomot. A hagymához hozzáadjuk a húskockákat és a paradicsomot. A rókagombát megmossuk, feldaraboljuk és hozzáadjuk a húsos raguhoz, amit elkészülte előtt fűszerezünk. Ha a rizs is elkészült, hozzákeverjük a gombás-paradicsomos csirkét. Tálalás előtt még összefőzzük, megpirítjuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. szept. 16. 20:07
A rókagombás rizses hús elkészítési módja és hozzávalói.