Tűzdelt Csirkemell recept


4 db kisebb csirkemell
8 szelet bacon szalonna
4 db közepes paradicsom
6 gerezd fokhagyma
mustár
só
grillfűszer
fogpiszkáló
A Tűzdelt Csirkemell elkészítési módja:
A csirkemellről a bőrt lehúzzuk és a csont mentén félbevágjuk. Tepsibe tesszük csonttal lefelé fordítva. Megsózzuk, mustárral bekenjük, fűszerporral beszórjuk, majd a fokhagymával /vékony karikákra vágva/ sűrűn beborítjuk. Ezután leterítjük bacon szalonnával és a tetejére paradicsomkarikákat szúrunk fogpiszkálóval. Előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük.
Köretként nagyon jó a rizs és a burgonya egyaránt.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: vma, 2006. okt. 6. 22:54
A tűzdelt csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.