Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tarhonyaleves recept

Tarhonyaleves recept

A Tarhonyaleves hozzávalói:
15 dkg tarhonya
fél fej vöröshagyma
3 szem burgonya
1 paradicsom
1 paprika
5 dkg füstölt szalonna
pirospaprika

vegeta
1 cs petrezselyemzöld.


A Tarhonyaleves elkészítési módja:
A szalonnát kockára vágjuk és kisütjük.A zsiradékba megdinszteljük a reszelt vöröshagymát majd beletesszük a tarhonyát és világosbarnára pirítjuk.Megszórjuk pirospaprikával és felengedjük a vízzel.Hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát paradicsomot és a paprikát.Ízesítjük a sóval és a vegetával.Addig főzzük míg a burgi megpuhul.A kész levest apróra vágott petrezselyem zölddel meghintjük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tarhonyaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook